Νέα

Νέα τεχνολογία της Planet Security για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών ατομικού κινδύνου

Παρασκευή 16 Μαϊου, 2014
Νέα τεχνολογία της Planet Security  για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών ατομικού κινδύνου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και με δεδομένη την αύξηση της εγκληματικότητας, δημιουργήθηκε μεγάλη ανάγκη για υπηρεσίες εντοπισμού-παρακολούθησης ανθρώπων που μπορεί να κινδυνεύουν από τρομοκρατική ενέργεια, ληστεία ή απόπειρα απαγωγής. Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπιστούν τέτοια περιστατικά, η Planet Security παρέχει μία αξιόπιστη λύση που προβλέπει την ενσωμάτωση της εφαρμογής MOBILE PANIC BUTTON στο λογισμικό που χρησιμοποιεί για την διαχείριση σημάτων.

 

 

Η εφαρμογή αυτή αξιοποιεί την αρχική ιδέα του GPS TRACKING SYSTEM, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι προσαρμοσμένη σε μία ατομική συσκευή με δυνατότητα προγραμματισμού που ενεργοποιείται χειροκίνητα ή μέσω motiondetection (π.χ έκρηξη, πτώση κλπ), ενώ το σήμα εντοπισμού εξυπηρετείται μέσω του λογισμικού Φρουρός ΙΙ με αυξημένη προτεραιότητα.

Συγκεκριμένα, το σήμα εξυπηρετείται ως λήψη σήματος ενέδρας, αρχικά με την εμφάνιση στον χειριστή του ανάλογου με την περιοχή χάρτη και κατόπιν ανά 3 λεπτά με παρακολούθηση της πορείας του προσώπου και ταυτόχρονη ενημέρωση των Αστυνομικών Αρχών καθώς και με οποιουδήποτε άλλου έχει ορίσει ο κάτοχος της συσκευής αυτής σαν άτομο προς ενημέρωση.

 

 

Η εφαρμογή MOBILE PANIC BUTTON από την Planet Security μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις ηλικίες μέσω της συσκευής αυτής για την παρακολούθηση παιδιών, ηλικιωμένων ανθρώπων με προβλήματα αλλά ακόμα και VIP επιχειρηματιών για την αποφυγή απαγωγής τους. Προσφέρεται ως συσκευή σε μπρελόκ, αλλά και σε ρολόι χειρός.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Planet Security στο τηλέφωνο 210 2841680 και στο email: info@planet-security.gr